Blackbox installation

All except GUI problems

Blackbox installation

Postby rpanson » Sat Dec 09, 2017 7:19 pm

Blackbox installed to Windows 10 with no error messages. However, upon startup, using the desktop icon, a message of insufficient resources appeared and McAfee Antivirus Plus quarantined the executable. After removing from quarantine the same sequence happened. The program is unusable.
rpanson
 
Posts: 2
Joined: Sat Dec 09, 2017 7:04 pm

Re: Blackbox installation

Postby Ivan Denisov » Sun Dec 10, 2017 9:01 am

Dear rpanson, can you try another distribution, please
https://blackbox.obertone.ru/unstable/m ... -setup.exe
from my fork project
https://blackbox.obertone.ru/download
It seems that anti-virus software gives less false-positive alarms for it.
User avatar
Ivan Denisov
 
Posts: 221
Joined: Tue Sep 17, 2013 12:21 am
Location: Krasnoyarsk, Russia

Re: Blackbox installation

Postby rpanson » Wed Dec 13, 2017 7:36 pm

Ivan Denisov wrote:Dear rpanson, can you try another distribution, please
https://blackbox.obertone.ru/unstable/m ... -setup.exe
from my fork project
https://blackbox.obertone.ru/download
It seems that anti-virus software give less false-positive alarms for it.


Yes, that started up immediately. Thank you.
rpanson
 
Posts: 2
Joined: Sat Dec 09, 2017 7:04 pm

Re: Blackbox installation

Postby Robert » Fri Dec 15, 2017 10:17 am

rpanson wrote:The program is unusable.

Which program, BlackBox or McAfee?

More seriously, it is hard to blame one program when another (and McAfee is not the only one) makes an error; in this case a false positive.
With many virus checkers (I currently use Windows Defender) it is possible tell them not to reject specific files or locations.
This is not very convenient, but it does make the Center version usable.
User avatar
Robert
 
Posts: 91
Joined: Sat Sep 28, 2013 11:04 am
Location: Edinburgh, Scotland


Return to BlackBox Framework

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest